Om mig

Jeg hedder Maria og tilbyder pasning af børn 0-3 år. Jeg er godkendt af Kerteminde kommune som privat børnepasser for op til 5 børn. Der føres tilsyn af kommunen flere gange om året. Jeg er uddannet pædagog i 2008 og har over 20 års erfaring i arbejdet med børn.
Maria er en faglig stærk kollega, der arbejder strukturet og systematisk. Hun er omsorgsfuld og empatisk i sin tilgang til børnene, og har blik for det enkelte barn, og børnenes forskelligeheder. Maria har humor og det er altid en fornøjelse at være på job sammen hende. Hun er bestemt en kollega jeg vil savne, men som de kommende forældre og børn er heldige at få bekendtskab med…
Ulla Kruse
Tidligere kollega
W_Maria_600

Maria Bach Hansen

Jeg er fra 1979, gift med Henrik, som er selvstændig tømrer. Vi har 2 børn, Laurits fra 2009 og Sofie fra 2011, med til familien hører også vores hund Melvin, som er en meget kælen og rolig Border collie.

Vi bor i den hyggelige lille havneby Bregnør med den skønneste natur lige omkring os. Der er marker, stranden og masser af små stier, hvor vi kan gå på opdagelse.

Vi har et stort nyrenoveret hus med stor have til.
Haven er inddelt i flere forskellige rum, så der er mulighed for varieret leg. Der er et legehus, en sandkasse, gynger, bilbane, køkkenhave, drivhus m.m.
Indendørs har jeg en stor entre med garderobeplads til alle, et stort legerum, puslefacilitet på badeværelset lige ved siden af legeværelset og et stort køkkenalrum.

Natur
Jeg vægter udelivet meget højt og har gennem mange år erfaret hvad naturen kan, især hvis man har for øje at være i nuet og opleve den.
Børn der tilbringer en stor del af deres tid ude i naturen er en tredjedel mindre syge, de er bedre til at koncentrere sig og har en bedre motorik.
Naturen giver børnene bedre plads, frisk luft og lys, mindre støj, færre konflikter og stimulerer deres kreativitet.

Leg
Jeg prioriterer legen højt i børnenes hverdag hos mig.
Leg er en vigtig del af børns udvikling. I legen opbygges bl.a. relationer og social forståelse for hinanden. At lege er at lære. Gennem legen lærer børn at organisere, strukture og at overskride egne grænser. Herved opnåes nye erfaringer, som er med til at styrke selvværdsfølelsen og selvtilliden.

Hos mig vil jeg gøre mit allerbedste for at jeres barn har oplevelsen af at:

Lyder dette som noget for jer, så glæder jeg mig til at høre fra jer og byde jeres barn velkommen.

Scroll to Top